Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Індія передала 10 генераторів для комунальних закладів Львівщини

Це частина допомоги, яку запланував передати уряд Індії для України.
Фото - ЛОДА

Десять генераторів потужністю 30 кВт та загальною вартістю понад 3,6 млн грн вже доставили у комунальні заклади області, повідомили в ЛОДА.  

«Дякую Індії та її народу в обличчі пана Посла за те, що допомагаєте нам в час війни необхідними речами, в яких маємо потребу. Ворог атакує і цивільні об’єкти, зокрема на території Львівщини. Відтак, допомога дозволить забезпечити безперебійний навчальний процес. Дуже приємно бачити практичний результат нашої попередньої зустрічі», – зазначив Максим Козицький.

Нагадаємо, Перший візит Надзвичайного і Повноважного Посла Індії в Україні Харша Кумар Джейна на Львівщину відбувся у квітні минулого року. Тоді Посол повідомив про рішення уряду Індії передати Україні шкільні автобуси, генератори та інше обладнання.

«Махатма Ганді дуже гарно сказав, що якщо ти хочеш побачити зміни – почни з себе. І мені дуже приємно, що Індія – країна, яку знає весь світ за її багату культуру, країна, яка виборола свою незалежність, сьогодні нас підтримує. Україна сьогодні також бореться за свою культуру, гідність, свободу. І знаю, що своєю відважною боротьбою ми показуємо приклад усьому цивілізованому світу», – додав очільник області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ