Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Іноземну туристку згвалтували та пограбували біля зони ЧАЕС

24-річна дівчина, яка подорожувала автостопом по Україні, повідомила в поліцію, що в лісосмузі поблизу зони ЧАЕС її неприроднім шляхом зґвалтували двоє незнайомців, - відділ комунікації поліції Київської області

Незнайомці погодилися підвезти туристку до кордону на своєму автомобілі та перед цим запропонували відвідати зону відчуження. Щоб проникнути туди нелегально, годину водили її лісом. Там ремнем прив’язали до дерева та зґвалтували. Після цього – забрали в неї мобільний телефон, фотоапарат і втекли.

Дві доби робота оперативників Іванківського відділу поліції була зосереджена на встановлення та розшук зловмисників. Одного з них, 24-річного киянина, вже затримано у порядку ст. 208 КПК України. Речові докази вилучено. Хлопець зізнався у скоєному.

Наразі призначено ряд експертиз. Поліцейські встановлюють місцезнаходження спільника затриманого.

Триває розслідування у рамках відкритих кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ