Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Майже 170 іноземних громадян отримали дозвіл на роботу на Львівщині

Загалом на Львівщині офіційно працю іноземців використовують 94 роботодавці.

З пів року на Львівщині Львівський обласний центр зайнятості видав 169 дозволів на працевлаштування іноземців.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

"У січні-червні цього року Львівський обласний центр зайнятості оформив 169 дозволів на застосування праці іноземців. За видами економічної діяльності найбільше дозволів видано для працевлаштування у таких сферах як  інформація і телекомунікація (28%), оптова та роздрібна торгівля (14%) та переробна промисловість  (11%)", – повідомили у центрі зайнятості.

Також іноземців працевлаштовували на підприємства добувної промисловості, а також у сферах тимчасового розміщення й організації харчування, охорони здоров’я, освіти тощо. Загалом на Львівщині офіційно працю іноземців використовують 94 роботодавці.

За даними ЛОЦЗ, найбільше дозволів на працевлаштування видано громадянам Турецької Республіки, а також Колумбії, Сполучених Штатів Америки, Узбекистану та Німеччини.

При цьому на початку 2023 року на Львівщині працювали іноземці з 42 країн. За 2022 рік дозволи на працевлаштування отримали громадяни Туреччини (86), Польщі (59), Індії (20), Німеччини (10), США (8), Великої Британії (6), Нідерландів (5), Намібії (5), Австрії (4), Франції (5), Норвегії (3), Чехії (3), Словаччини (3), Бразилії (3), Колумбії (3), Узбекистану (3) та ін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ