Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

IP-камери – чим вони перевершують свої найближчі аналоги

Використання системи відеонагляду в приватному будинку, комерційному приміщенні чи на будь-якому іншому об’єкті, котрий потрібно постійно тримати під контролем – це крок у вірному напрямку, коли йдеться про безпеку та недоторканість приватної власності. І камери спостереження тут відіграють одну з ключових ролей.

Зараз по всьому світу налічується не одна сотня виробників, які спеціалізуються на випуску внутрішніх та зовнішніх камер відео нагляду, а тому пропозиція досить велика та різноманітна. Це стосується і українського ринку. Серед величезного асортименту найбільше покупця цікавить саме ip камера – товари даної категорії є досить популярними та затребуваними.

Така тенденція пояснюється досить просто – відеокамери даного типу володіють низкою переваг у порівнянні з аналогічними пристроями, саме тому камери IP використовуються в системах відеоспостереження найчастіше.

Ключові переваги ІР-камер

Напевне, найголовнішим плюсом подібного устаткування вважається їх автономність та можливість підключатись до них навіть дистанційно – з використанням мережі Інтернет. Іншими словами – ви можете знаходитись далеко за межами регіону, де розташована ваша нерухомість, однак ви завжди будете в курсі того, що відбувається на об’єкті, що знаходиться під охороною – достатньо просто підключитися до камери через смартфон чи будь-який інший гаджет і вся обстановка, яка там панує, буде доступна в режимі реального часу.

Однак це далеко не всі переваги таких пристроїв. Варто також згадати і такі сильні сторони обладнання:

  • По-перше, ІР-камери доступні в різноманітних форм-факторах. Користувач можете обрати між купольники, кубічними, циліндричними, прямокутними тощо. Крім того, існують спеціальні варіанти, що комплектуються антивандальним корпусом;
  • По-друге, устаткування дає картинку у досить високій роздільній здатності та має декілька кратний зум;
  • По-третє, камери досить легко установити в будь-якій точці приміщення, вони позбавлені дротів, мають ергономічний та стильний дизайн;
  • По-четверте, переважна більшість ІР камер здатна записувати звук та має низку корисних функцій;
  • По-п’яте, пристрої комплектуються слотом для карт пам’яті, відтак користувач може використовувати накопичувачі для збереження всіх відзнятих відеоматеріалів.

Більше того, ІР-камери в більшості випадків мають захищений від вологи та пилюки корпус, що значно збільшує термін їх ефективної роботи.

Чому потрібно почати використовувати ІР-камери саме зараз

Незаконне проникнення на приватну територію чи об’єкт є доволі поширеним правопорушенням, а тому щоб максимально захистити свою власність від нежданих гостей, потрібно добряче задуматись над впровадженням ефективної системи відео нагляду, адже навіть сам факт присутності такого устаткування змушує потенційних грабіжників добре подумати над тим, а чи варто вдаватися до злочинних дій.

А от для власників бізнесу ІР-камери корисні тим, що дають змогу контролювати роботу своїх працівників та звести до мінімуму порушення трудової дисципліни тощо. І навіть, якщо ви не володієте комерційними об’єктами, але маєте дачу чи заміський будинок, камери відеоспостереження – це оптимальна можливість дистанційно контролювати свою нерухомість, захистити її від зазіхань сторонніх людей, а навіть якщо такий факт мав місце – звернутися до правоохоронних органів, маючи, так би мовити, на руках залізні відеодокази, які дозволять максимально оперативно упіймати та покарати злочинців.

До речі, коли ви маєте намір придбати найкращі ІР-камери в режимі онлайн, інтернет-магазин  https://hikvision.co.ua/ua - найкращий вибір для тих, хто високо цінує беззаперечну якість, розумні ціни та індивідуальний підхід!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ