Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Іран спростував причетність до замаху на Трампа

Іран категорично спростовує інформацію, поширену в американських ЗМІ, про причетність Тегерана до змови з метою вбивства колишнього президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє DW.

"Тегеран відкинув те, що він назвав "необґрунтованими та зловмисними" звинуваченнями, які пов'язують його зі змовою для вбивства Трампа", - йдеться у повідомленні.

Американські мовники CNN та NBC повідомили у вівторок, що Секретна служба США нещодавно посилила безпеку навколо Трампа після отримання розвідувальних даних про те, що теперішній кандидат у президенти від Республіканської партії є мішенню потенційної іранської змови.

Однак CNN написав, що слідство переконане - ліквідований стрілець Томас Меттью Крукс не пов'язаний з Іраном, а сам інцидент не був реалізацією намірів Ісламської республіки.

Речник Міністерства закордонних справ Ірану Насер Канані наголосив, що Іран “рішуче відкидає будь-яку причетність до недавнього збройного нападу на Трампа”.

Речник посла Ірану в ООН назвав звинувачення у змові з метою вбивства колишнього президента “необґрунтованими та зловмисними”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ