Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Італійських будівельників цікавить Львівщина

Максим Козицький зустрівся з представниками італійського будівельного та девелоперського бізнесу

Сьогодні, 13 червня, начальник Львівської ОВА Максим Козицький зустрівся з італійськими бізнесменами. Зустріч відбулась за сприяння українських підприємців Ігоря Мартинюка та Ореста Дмитришина.

Antonio Masci, Massimiliano Fulminis, Giuseppe De Dominicis – представники італійського будівельного та девелоперського бізнесу – компаній, які працюють у напрямі будівельних матеріалів та високого італійського дизайну, у металургійному секторі, в напрямі системи розробки для NFT (незамінних токенів) і підтримки нових технологій.

Очільник області подякував гостям за візит та ту допомогу, які Італія надала Україні з перших днів повномасштабного вторгнення росії. Максим Козицький окреслив профільні напрями співпраці, в яких на сьогодні зацікавлена Львівщина.

«Наше завдання допомагати українцям в Україні, зокрема створювати робочі місця. У будівельній галузі ми маємо та матимемо великі виклики, пов’язані з відбудовою, зокрема йдеться про розвиток сучасних теплоізоляційних матеріалів, легких бетонів, а також виробництво скла. Ми маємо хорошу матеріальну базу, але постає питання нових технологій та інвестицій», – зазначив Максим Козицький.

Він також розповів гостям про порядок супроводу інвестора, який вже тривалий час успішно реалізує Львівська ОВА.

«Якщо маєте конкретні ідеї та пропозиції, ми готові до співпраці в реалізації проєктів: пошуку партнерів, місць розташування виробництв тощо», – додав очільник області.

Сторони обговорили можливість залучення інвестицій у Львівську область у профільних галузях: виробництво будматеріалів та інфраструктури, IT-галузь, участь італійського бізнесу у відбудові України у післявоєнний період.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ