Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Політика

Із герба Львова зник лев

Саме сьогодні сотні компаній та організацій по всьому світу прибирають зі свого брендингу елементи природи та тварин
фото Львівської міськради

Сьогодні, у Всесвітній день дикої природи, Львівська міська рада приєдналася до кампанії #WORLDWITHOUTNATURE від Всесвітній фонд природи WWF-Україна та гуманістичний рух UAnimals.

У рамках кампанії організації з усього світу прибирають зі своїх логотипів тварин, щоб привернути увагу до зникнення тварин в реальному світі, повідомляє пресслужба мерії Львова.

«Наш лев зник сьогодні з логотипу міста не випадково. Ми долучаємося до світової кампанії #WORLDWITHOUTNATURE, аби нагадати, що в цей час цілі види тварин і рослин зникають в реальності», - зазначили у міськраді.

Природа України щодня страждає через війну. Шкода, завдана довкіллю України за два роки повномасштабного російського вторгнення нараховує вже понад 2,2 трильйона гривень.

За ініціативи Всесвітнього фонду дикої природи WWF, саме сьогодні сотні компаній та організацій по всьому світу прибирають зі свого брендингу елементи природи та тварин, аби привернути увагу своїх прихильників до втрати природних ресурсів та біорізноманіття, й ризиків, які це спричиняє.

Додамо, що до ініціативи також доєднались Домівка врятованих тварин та котячий мер Львова Левчик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ