Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Із понеділка у Львові розпочнеться опалювальний сезон

Завтра, 16 жовтня, у Львові розпочинається опалювальний сезон для населення і бюджетних установ. Як розповіли у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, будинки і об’єкти теплопостачання технічно готові до подачі опалення.

Проте мешканці самі можуть вирішувати брати подане тепло чи ні.

«Станом на сьогодні будинки готові до подачі тепла, акти готовності підписані, система заповнена водою, проведена повірка лічильників. Проведені також роботи на інженерних мережах внутрішньобудинкової системи.

Варто відзначити, що завдання «Львівтеплоенерго» і «Залізничнетеплоенерго» - це подати тепло до будинків. Натомість мешканці, які є власниками будинків, самі вирішують, брати це тепло чи ні», - наголошує Орест Тимчишин, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Як повідомляють тепловики, якщо опалювальний сезон розпочнеться, а у будинку немає тепла то необхідно, найперше, звернутися за інформацією про його відсутність до балансоутримувача.

«Якщо в якомусь будинку тепла нема, то мешканці, в першу чергу, повинні звернутися до балансоутримувача і з’ясувати причину відсутності. Також, якщо в одній кімнаті батарея гріє, а в іншій ні – теж потрібно звертатися до балансоутримувача, адже тепло до будинку подається, відтак проблеми є у внутрішньобудинковій системі опалення», - пояснюють тепловики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ