Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ізраїль наніс авіаудар по офісу лідера ХАМАС

Ізраїльська авіація завдала в понеділок ракетного удару по офісу глави політбюро руху ХАМАС Ісмаїла Ханії в Газі. Про це повідомило палестинське інформаційне агентство Maan, передає УНН.

За інформацією, яка надходить в ЗМІ, в результаті обстрілу безпілотників адміністративна будівля повністю зруйнована. Крім того, як повідомляється, ударів з повітря зазнали позиції збройного крила ХАМАС — “Бригад Іззеддіна аль-Кассама”. Ще одна ракета потрапила в житловий будинок на сході Гази. Про постраждалих не повідомляється. За даними Maan, ракетному обстрілу передували попереджувальні удари літаків-розвідників, які слугували сигналом до екстреної евакуації жителів.

Армія Ізраїлю підтвердила, що завдала удару по офісу Ханії в Газі.

У відповідь на ізраїльські удари діючі в секторі Гази палестинські угруповання піддали ракетним ударам територію Ізраїлю, здійснивши не менше 30 пусків.

Ситуація навколо палестинського анклаву знову загострилася після того, як рано вранці звідти була запущена ракета, яка потрапила в житловий будинок в мошаві (сільськогосподарське поселення) Мішмерет в центральній частині Ізраїлю на північ від Тель-Авіва. В результаті цієї атаки постраждали семеро ізраїльтян, включаючи трьох дітей, які були госпіталізовані з пораненнями різного ступеня тяжкості.

У відповідь армія в понеділок почала наносити удари по позиціях руху ХАМАС, який контролює Газу.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ