Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Премєр-міністр Ізраїлю Нетаньяху оголосив, що країна здолала коронавірус

Прем’єр-міністр Біньямін оголосив у четвер, що Ізраїль здолав коронавірус, заявивши, що він став першою країною у світі, яка поклала кінець пандемії, завдяки своїй швидкій і ефективній кампанії вакцинації.

"Ізраїль став першою країною в світі, яка вийшла з ковіду. З цим зеленим паспортом ви можете ходити в ресторани, в театри, на спортивні заходи. Це воно. Ми виходимо", - розповів Нетаньяху про систему Green Pass, яка дозволяє вакцинованим відвідувати будь-які заходи. Про це повідомляє The Times of Israel.

Міністерство охорони здоров'я Ізраїлю заявило в четвер, що 4 859 948 ізраїльтян отримали першу дозу вакцини, з них 3 576 379 також отримали другу. Дані Міністерства охорони здоров’я показують, що близько 88 відсотків ізраїльтян віком від 50 років або були щеплені проти COVID-19, або одужали від хвороби, оскільки кількість серйозних захворювань знизилася.

Прем'єр-міністр Ізраїлю сказав, що він сподівається вакцинувати все доросле населення Ізраїлю до кінця березня і повністю відкрити країну до квітня.

"Раніше Ізраїль був відомий як країна стартапів. Від сьогодні він також буде називатися нацією вакцинації", - зазначив Нетаньяху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ