Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика  |  Cуспільство

Кабмін закрив морські рибні порти в окупованому Криму

Кабінет міністрів тимчасово закрив Керченський та Севастопольський морські рибні порти до відновлення конституційного ладу України на тимчасово окупованій території АР Крим та міста Севастополя. Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів № 263 від 6 квітня 2016 року.

"Для державного нагляду за безпекою мореплавства на тимчасово окупованій території України уряд схвалив закриття Керченського та Севастопольського морських рибних портів у межах виділених акваторій", - зазначається у постанові.

"Рішення прийнято у зв'язку із неможливістю здійснювати у морських рибних портах АР Крим та Севастополя обслуговування суден і пасажирів, проведення вантажних, транспортних, експедиційних робіт та інших пов'язаних з цим видів господарської діяльності, забезпечення належного рівня безпеки судноплавства, забезпечення охорони навколишнього середовища", - йдеться у документі.

Державному агентству рибного господарства доручено здійснити заходи щодо інформування міжнародних організацій про закриття Керченського морського рибного порту та Севастопольського морського рибного порту.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ