Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Календар «Звитяг та перемог» прикрасять портрети героїв АТО

Сьогодні, 4 січня, за ініціативи Львівської обласної державної адміністрації, відбулись зйомки календаря «Звитяг та перемог» на 2018 рік, головними героями якого стануть учасники АТО – борці за Незалежність України. Про це повідомили в прес-службі ЛОДА.

Календар традиційно складатиметься з 12 світлин. На січневій сторінці будуть зображені студенти Львівського військового ліцею імені Героїв Крут.  

«Ідея календаря полягала в тому, щоб розповсюдити фотографії, на яких зображені наші захисники, які брали участь в Антитерористичній операції, на території Львівщини, починаючи від спортивних закладів і завершуючи народними домами, освітніми закладами. Таким чином ми продовжуємо розвиток одного з пріоритетних напрямків облдержадміністрації – національно-патріотичного виховання молоді. Ми пишаємося нашими воїнами і прагнемо, щоб молоде покоління, яке має такі достойні приклади для наслідування, шанували, гордились та навчались від новітніх героїв – борців за Незалежність», - розповіла т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк.

На світлинах зображені військовослужбовці Збройних сил України, учасники Антитерористичної операції, які започаткували власну справу, демобілізовані воїни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ