Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Канада хоче подвоїти кількість поліцейських-тренерів в Україні

1/2
Канада планує подвоїти кількість поліцейських офіцерів – тренерів в Україні, заявив канадський посол Роман Ващук під час зустрічі з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим, - повідомила прес-служба МВС України.

«Ми плануємо збільшити кількість наших офіцерів - експертів в Україні вдвічі задля ефективного реформування НПУ та підвищення рівня кваліфікації поліцейських», - сказав Роман Ващук.

Надзвичайний і Повноважний посол наголосив, що зараз Канада головує в G7 (міжнародний клуб країн Великої сімки), тому пильно слідкує за ситуацією в Україні. Роман Ващук зазначив, що офіційна Отава готова підтримати нашу державу не лише на шляху реформ, але й у відновленні територіальної цілісності та покращені економічної ситуації.

Арсен Аваков зауважив, що Канада завжди була і буде нашим стратегічним партнером.

«Канада завжди виступала нашим стратегічним партнером на шляху реформування відомства та правоохоронної системи в Україні. Ми цінуємо підтримку наших канадських колег у процесі реформування МВС та покладаємо надії на подальше поглиблення співпраці», – наголосив міністр.

Проект підтримки підготовки поліцейських (РТАР) розпочався у жовтні 2016 року. Він спрямований на надання консультативних послуг і підготовку кадрів Національної поліції. Проект в себе включає: консультації канадських спеціалістів, з питань управління персоналом та питань професійного розвитку, підтримка регіональних навчальних центрів, підтримка навчальних матеріалів та розвиток 8 спеціалізованих курсів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ