Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Канадські та американські медики лікували дітей у Першому медоб'єднанні Львова

Медики з лікарень Торонто, Ванкуверу та Лос-Анджелесу з тижневою місією відвідали Перше медичне об’єднання Львова. Це перший після трирічної перерви візит спеціалістів із канадської лікарні SickKids до України.

До нього приєдналися і фахівці з інших медзакладів Канади та США, повідомляють у пресслужбі ЛМР. 

Зокрема, приїхали  лікарі-неонатологи, нейрофізіологи, неврологи та нейрохірурги. За час свого перебування іноземні колеги провели десятки лекцій, консультацій та виконали низку нейрохірургічних втручань діткам разом з українськими колегами.

«Наші гості провели першу масштабну міжнародну мультидисциплінарну конференцію щодо лікування гострих захворювань центральної нервової системи у новонароджених та нейрохірургічну конференцію. Основні теми доповідей: внутрішньошлуночкові крововиливи, енцефалопатії та судоми у немовлят, сучасні підходи до лікування епілепсії та пухлин головного мозку у дітей. Така потужна підтримка колег з-за кордону надихає наших лікарів вчитися, покращувати свої навички та ще краще надавати високоякісну допомогу за сучасними стандартами», - зазначають у Першому медичному об’єднанні Львова.

За результатами візиту лікарі домовились про подальшу співпрацю. Зокрема, про регулярні стажування та онлайн-обговорення складних випадків лікування немовлят та нейрохірургічних пацієнтів. Також медики обмінялися досвідом у питаннях інфекційного контролю та уражень центральної нервової системи, догляду за немовлятами у реанімації та психічного здоров’я матерів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ