Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Карантин у Львові продовжили до 4 травня, але є послаблення

Карантин у Львові продовжили ще на 2 тижні, однак – із низкою часткових послаблень. Про це повідомили 16 квітня гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото - Олена Ляхович

Так, за умови дотримання обмежень, уже з понеділка відновлять роботу непродуктові ринки і початкові класи шкіл, запрацюють літні майданчики та тераси закладів громадського харчування. Порушників одразу ж каратимуть закриттям. Про таке рішення міської комісії з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення розповів мер Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook.

"Посилений карантин у Львові продовжено до 4 травня. Із понеділка за парти повертаються учні 1-4 класів. Із 19 квітня непродовольчі ринки можуть відновити свою роботу за окремим протоколом. Також починають роботу літні майданчики та тераси закладів громадського харчування. Але все – це зі строгим дотриманням усіх карантинних вимог! Порушників закриємо в той же день", – наголосив міський голова.

Він також додав, що ситуація все ще складна, і сьогодні міські лікарні завантажені на 63%.

"Прошу зрозуміти, що ці заходи не є зеленим світлом і завершенням карантину. Мені дуже тривожно кожного ранку відкривати статистику госпіталізацій, бо вона досі залишається невтішною. Люди потрапляють в лікарні у важкому стані. Не нехтуйте карантинними правилами. Ніхто не хоче зробити комусь зла. Це все вимушені обмеження, які кожного дня рятують життя. Бережіть себе та близьких", – додав міський голова.

Нагадаємо, Львів перебуває у червоній карантинній зоні з 25 березня. Натомість жорсткий карантин триває з 19 березня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ