Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпатам" можуть зарахувати технічну поразку за недограний матч з "Олімпіком"

Львівські Карпати мають отримати технічну поразку в недограному через сніг матчі з донецьким Олімпіком у 18-му турі УПЛ. Так вважає захисник донечан Антон Кравченко.

"За такої погоди цікаво полювати на зайця, а не грати матч Прем'єр-ліги. В принципі, вже на перших хвилинах стало зрозуміло, що гра буде складною. Арбітри правильно вирішили, зупинивши зустріч", - сказав футболіст.

"Хочу зауважити, що матч повинен бути дограний, а не перенесений. За це час може багато, що змінитися. Це неправильно", - додав захисник.

"Карпатам повинні зарахувати технічну поразку, адже вони спочатку запропонували нам дограти матч за добу, а потім передумали. Вони не підготували поле, підігрів не був включений, наскільки я знаю", - цитує Кравченка footboom.

Нагадаємо, що віце-президент Карпат Олег Смалійчук заявив, що після пропозиції дограти матч 4 грудня на Арені-Львів Карпати отримали відмову від керівництва стадіону. 

"Вони не наполягали на цьому і віце-президент Карпат Олег Смалійчук вже під час нашої розмови визнав, що краще зіграти на Арені-Львів не в понеділок (4 грудня - ред.), а навесні. Усі розуміють погодні умови і той факт, що в четвер у нас вирішальний для Зорі матч групового етапу Ліги Європи (7 грудня Зоря прийматиме Атлетик - ред.)", - заявив очільник стадіону Арена-Львів в коментарі для СпортАрена.

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий повідомив, що, ймовірно, зустріч відбудеться вже не в цьому році, а навесні 2018-го.

Чемпіон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ