Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Картини вихованців центру «Джерело» виставлять на аукціоні

У четвер, 27 квітня, о 19.00 у Gorchyn Luhury Concept House (вул. В. Великого, 1) розпочнеться VIІ традиційний Благодійний Аукціон картин вихованців Навчально-реабілітаційного центру «Джерело», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«На аукціон будуть виставлені 32 картини, авторами яких є молодь з особливими потребами, яка займається в художній студії Майстерень центру «Джерело». Курували творчим процесом та давали професійні поради троє художників-викладачів – Юлія Літвін, Андрій Майовець та Христина Меленчак. Робота над картинами тривала з вересня минулого року. Усі картини написані акриловими фарбами на професійному малярському полотні.

Приймає та пригощає Gorchyn Luhury Concept House. Ведучий – Дмитро Корнелюк. Настрій дарує гурт LeonVoci, співачка Брія Блессінг та джаз гурт Shockolad. Спеціальний гість  – бренд-шеф побутової техніки V-Zug в Україні Олег Чешик з Києва. Для гостей заходу готуватиме на якісно новому рівні з використанням кухонної техніки V-Zug», - повідомили у центрі «Джерело».

Кошти, виручені з аукціону кошти, організатори планують використати на підтримку діяльності та розвиток Майстерень для молоді з особливими потребами центру «Джерело».

Вхід - за запрошеннями. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ