Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Катеринчук і Луценко працюють в одній системі координат

Народний депутат України Микола Катеринчук, ініціатор створення Європейської платформи, переконаний, що співпрацюватиме із Громадським рухом народної самооборони Юрія Луценка. Про це він повідомив під час свого візиту до Львова.
«Відповіді «ні» щодо співпраці наших рухів ніхто не отримав. Тому я вважаю, що ми близькі до того, щоб затвердити принципи для об’єднання та знайти точки дотику наших рухів. Ми із Луценком працюємо в одній системі координат. Екс-міністр внутрішніх справ виступає з ідеєю розпуску парламенту, що є необхідною умовою зміни влади в країні. Європейська платформа працює над більш змістовними програмами, які буде реалізовувати нова влада», – сказав Микола Катеринчук.
За словами народного депутата, завтра у Вінниці відбудеться перша акція Громадського руху народної самооборони, до якої Катеринчук, за його словами, доклав чимало зусиль.
«Ми рухаємось паралельно і не виключено, що на виборах об’єднаємось. Але перед тим треба визначити, що робитимуть Катеринчук і Луценко у владі. Ми як відповідальні політики розуміємо, що перетягувати ковдру на себе не можна. Наше спілкування не припиняється, і я думаю, воно матиме позитивний результат», – додав Катеринчук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ