Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Кажани” у домашніх матчах перемогли “СумДУ”

У Львові завершилися матчі 14 туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. Цими вихідними на майданчику ПС “Галичина” зійшлися ВК “Барком-Кажани” та сумська “ШВСМ-СумДУ”. Рахунок першого матчу – 3:0 (25:20; 25:13; 26:24;) на користь львівської команди.
Своє лідерство на майданчику «кажани» показали з перших хвилин гри. 12:9, 19:12 і 25:20 у підсумку приносять господарям майданчику перемогу у першому сеті. Друга партія знову за «кажанами», цього разу зі ще більшою перевагою – 25:13. Боротьба між командами розпочинається лише у третьому сеті. Фактично до другої половини гри команди йдуть поряд одна з одною. В результаті «кажани» знову перемагають, щоправда тепер уже з мінімальним відривом у 2 очка: 26:24.
До другого матчу «кажани» провели деякі зміни. Зокрема, на майданчик «Галичини» вийшов абсолютно інший склад команди. З попередньої гри залишився хіба Юрій Семенюк. Тож і хід матчу теж змінився. У першій партії перемагають гості – «ШВСМ-СумДУ»: 23:25. Далі лідирують «кажани: 25:16, 25:18, 25:20. У підсумку – другий матч завершився перевагою львівської команди  із рахунком 3:1.
Угіс Крастіньш, наставник “кажанів” каже, що обидва матчі більш-менш пройшли за планом. Особливих претензій до гравців наставник не має, проте додає, що тяжко було тримати концентрацію. Тож команда грала певними перепадами. “Це пов’язано з тим, що готуємось до плей-оффу морально”, – додає тренер.
Помічник головного тренера сумчан Денис Зуї у свою чергу говорить, що під час цих матчів  кожна команда мала  власні цілі. “Всі команди готуються до плей-офф. Беремо першу гру. “Барком” грав основним  складом, розробляючи тактику. Ми ж намагались протистояти. Сьогодні ж “Барком” дав ігрову практику своєму другому складу, а ми відробляли тактику”, – підкреслив тренер “СумДУ”.
Додамо. За підсумками регулярного Чемпіонату “Барком-Кажани” посіли перше місце турнірної таблиці.
У рамках плей-офф, 15 березня “кажани” вирушають  на виїзд до Чернігова. Там гратимуть з місцевим “Буревісником “.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ