Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кендзьор вважає, що Генпрокуратура навмисно затягує розслiдування загибелі В'ячеслава Чорновола

Народний депутат України Ярослав Кендзьор, коментуючи нові факти у справі  розслідування загибелі В'ячеслава Чорновола, заявив кореспонденту «Гал-info», що він не вірить, що у тій справі буде поставлено крапку: «Генеральна прокуратура стала таким собі могильником усіх резонансних справ. Неодноразово спостерігаються випадки, коли МВС або ж СБУ, виконавши свою частину роботи, передають матеріали у Генпрокуратуру, а вони там губляться або зовсім не беруться до уваги. І так само діє прокуратура у справі з розслідування загибелі В'ячеслава Чорновола. Тому в мене виникають сумніви, що викриють справжніх замовників цього політичного вбивства».
Щодо оприлюднених сьогодні на прес-конференції в Києві Генеральним прокурором України Олександром Медведьком нових свідчення про можливу причетність до загибелі В'ячеслава Чорновола окремих керівників Росії, то Ярослав Кендзьор наголошує, що ці свідчення можуть бути цілком правдиві.
«Не берусь стверджувати, що В'ячеслава Чорновола «заказало» керівництво Російської Федерації, проте загальновідомо, що саме Чорновіл був кісткою посеред горла в імперських зазіханнях керівництва Росії. Це факт», - додає рухівець Ярослав Кендзьор.
Нагадаємо, як сьогодні повідомив УНІАН, 8 вересня Генеральний прокурор України Олександр Медведько повідомив  на прес-конференції в Києві, що один зі свідків у справі з розслідування загибелі В’ячеслава Чорновола дав «дещо фантастичні» свідчення про можливу причетність до справи окремих керівників Росії, які не підтверджуються.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ