Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівник Держприкордонслужби перевірить Західне регіональне управління

Петро Цигикал розпочав роботу з перевірки підрозділів Західного регіонального управління. Про це повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.
Петро Цигикал

На початку керівник прикордонного відомства провів службову нараду, на якій наголосив на необхідності вивчення стану готовності органів та підрозділів Західного регіонального управління до виконання завдань за призначенням.

Очільник Держприкордонслужби акцентував увагу на ретельному аналізу справ у прикордонних підрозділах, в тому числі щодо запобігання порушенням антикорупційного законодавства та негативних проявів. Крім того, Петро Цигикал наголосив на перевірці стану бойової та мобілізаційної готовності, підготовки особового складу і навчальної матеріально-технічної бази, забезпеченості озброєнням, спеціальною технікою, іншими матеріально-технічними засобами та майном, а також вжитті вичерпних заходів щодо їх вирішення.

Згодом Голова Держприкордонслужби разом з офіцерами детально ознайомиться з обстановкою на ділянках прикордонних загонів та поспілкується з рядовими військовослужбовцями, аби всебічно вивчити стан справ у підрозділах. 

За результатами перевірки Петро Цигикал визначив підготувати висновки і пропозиції з готовності органів Західного регіонального управління до виконання завдань для подальшого прийняття рішень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ