Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Керівник львівської "Самопомочі" судитиметься з обласною радою

У четвер, 26 жовтня, відбудеться судове засідання щодо звільнення Парасковії Дворянин з посади першого заступника голови Львівської облради. Про це сьогодні, 23 жовтня, під час прес-конференції повідомила сама Парасковія Дворянин, передає кореспондент Гал-інфо.
Фото: Олена Ляхович

Нагадаємо, що Парасковія Дворянин обіймала посаду першого заступника голови Львівської облради з листопада 2015 року до квітня 2017. 

В квітні 2017 року її було звільнено з посади таємним голосуванням депутатів облради, які визнали роботу першого заступника незадовільною.  

Наразі Парасковія Дворянин очолює Львівську обласну організацію об`єднання "Самопоміч" та однойменну фракцію в облраді. 

Позов буде поданий на голову облради Олександра Ганущина. 

«Я позивають до керівництва обласної ради, безпосередньо до голови обласної ради. Мені не розходиться повернутись на посаду. Більш того, посада- не є самоціллю. Натомість, для мене важливо, щоб суд визнав неправомірність дій обласної ради.

Хочу нагадати, що тоді мені впродовж року натякали, що мене «зняли» через те, що я не підписала протокол про розподіл коштів з Державного фонду регіонального розвитку. Хочу подивитись, наскільки професійно і чесно працює львівський суд», - зазначила Парасковія Дворянин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ