Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кілька вулиць Львова залишилось без водопостачання: працює водовоз

На перехресті вулиць Грінченка-Чигиринська тривають ремонтні роботи із заміни аварійної ділянки магістрального водогону, яка пролягає під дорогою. Про це інформує ЛМР.

Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Над ліквідацією аварійної ситуації, яка виникла ще вчора ввечері, цілу ніч працювали і продовжують роботу бригади Львівводоканалу. Для мешканців, які тимчасово не мають води, на розі вулиць Грінченка-Творча встановлено водовоз.

Фото: ЛМР

«Вчора працівники нашого підприємства до пізньої ночі монтували запірні засуви з обох боків дороги, аби мати можливість відключити водогін, який прокладений у футлярі під дорожнім полотном, демонтувати його та прокласти нову ділянку водогону.

Однак, внаслідок повторного витоку води, який трапився після завершення ремонтних робіт та запуску водопостачання, працівникам підприємства довелося продовжити роботи до ранку.

Фото: ЛМР

Станом на зараз відсутнє водопостачання в мікрорайон Грінченка-Чигиринська-Творча до завершення ремонтних робіт. Орієнтовно роботи завершити плануємо сьогодні, 19 січня, до 20:00 год. Працює 4 ремонтних бригади, які прокладають нову ділянку водогону діаметром 315 мм довжиною приблизно 40 метрів у футлярі під дорогою.

Відтак на розі вулиць Грінченка-Творча встановлено водовоз», - розповідають у ЛМКП «Львівводоканал».

Фото: ЛМР

За інформацією підприємства, до 20.00 год призупинено водопостачання до вулиць: Полунична, Ламана, Грінченка, 1, 5, 11б, 13, 19, Купальська, 1, 2а, Очаківська, 5, 7, Степового, 2, 9, Творча, 2, 14, 16, 38, Чигиринська, 28а, 28, 29, 30, 32, 33, 34, 36, 38.

ЛМКП «Львівводоканал» просить вибачення за незручності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ