Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кілька вулиць Личаківського району впродовж дня будуть без водопостачання

Нині, 6 грудня, з 09:00 до 20:00 год буде припинено подачу води до кількох вулиць у Личаківському районі міста.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Також частина Галицького і Личаківського районів отримуватимуть воду з пониженим тиском.

Як повідомили у диспетчерській службі ЛМКП «Львівводоканал», водопостачання припинять у зв'язку з проведенням робіт із заміни запірної арматури на вул. Зеленій-Водогінній. 

Зокрема, водопостачання буде призупинено до таких вулиць: Зелена (парна сторона від №2 до №132, непарна сторона від №1 до №115), Кримська, Тарнавського, Архипенка, Самійленка, Дороша, Романчука, Конопницької, Палія, Кльоновича, Й. Сліпого, Кардинала Гузара (колишня Л. Толстого), Ш. Руставелі, а також до пл. Петрушевича.

Крім того, подача води з пониженим тиском буде здійснюватись до будинків у  Галицькому і Личаківському районах на вулицях: Сербська, пл. Катедральна, пл. Ринок, Староєврейська, пл. Коліївщини, Валова, пл. Галицька, пл. Соборна, пл. Митна, Шухевича, І. Білозіра (колишня Герцена), Личаківська (парна сторона від №2 до №64, непарна сторона від №1 до №47), Смольського, Парфановичів, Тершаковців, Туган-Барановського, Пекарська (парна сторона від №2 до №44, непарна сторона від №1 до №39), І. Франка (парна сторона від №2 до №66, непарна сторона від №1 до №71), Вузька, І. Дашка (колишня Філатова), Вітвера, Донцова, Патріарха Д. Яреми (колишня Чехова), Грушевського, Кирила і Мефодія, Драгоманова, пр. Шевченка, Поповича, Мартовича, Волошина, Дудаєва, Саксаганського, Князя Романа, Галицька, Скорика (колишня Чайковського), Ковжуна, Коперника (парна сторона від №2 до №32, непарна сторона від №1 до №19), Дорошенка (парна сторона від №2 до №30, непарна сторона від №1 до №31), Костюшка, Січових Стрільців, Гнатюка, Л. Курбаса, Наливайка, Менцинського, Фурманська, Б. Лепкого, Мурави, пл. Вічева, Л. Українки, Друкарська, Вірменська, Краківська, пр. Свободи, Руська.

У Львівводоканалі нагадують, що після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі.

"У період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів", — додають комунальники.

Довідка

Цілодобова гаряча лінія ЛМКП «Львівводоканал»: короткий номер 15-51 (для стаціонарних телефонів) або +38 (032) 259-15-50, +38 (032) 259-15-51 (для дзвінків з мобільного).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ