Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кількість жертв катастрофи "Іволги" зросла до 17

Рятувальники знайшли ще одне тіло в районі катастрофи катера "Іволга" в Одеській області. Про це повідомляє джерело в правоохоронних органах.

Згодом цю інформацію підтвердив в.о. начальника прес-служби Головного управління МВС України в Одеській області Андрій Костюк. За його словами, знайдений вранці в Затоці загиблий чоловік - пасажир цього катера.

Водночас Костюк допустив, що кількість жертв може збільшитися. Наразі в Іллічівському порту ведуться роботи з обстеження піднятого на поверхню катера, і є ймовірність, що в ньому є ще загиблі.

Як повідомлялося, в суботу в Затоці Одеської області затонув катер "Іволга". Врятувати вдалося 22 людини. Також було заявлено про загибель 14 осіб.

Після підняття судна на поверхню на борту були виявлені, за оперативною інформацією, тіла ще 2 загиблих. Однак дотепер тіла не вилучені, оскільки піднятий катер завалений речами та іншими предметами. Корпус поланіруют розпиляти.

Наразі рятувальники і слідство перевіряє інформацію про те, що на катері могли перебувати ще 8 людей, яких досі не знайшли.

Щодо капітана міліція почала кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (порушення правил безпеки руху та експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на 5-10 років.

19 жовтня Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області заарештував на 60 днів капітана катера "Іволга" Олександра Книшева. Суд не передбачив для капітана можливість виходу з-під варти під заставу.

УП

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ