Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Клуб ілюстраторів Pictoric запускає проєкт "НАДзвичайні. Діячі України"

Ілюстрація Олега Грищенка
Ілюстрація Олега Грищенка
Ілюстрація Олега Грищенка
Ілюстрація Олега Грищенка
Ілюстрація Олега Грищенка
Ілюстрація Олега Грищенка
1/3
Портрети касирів і офіціантів, консьєржів, прибиральників, водіїв та інших представників професій, які забезпечують звичний життєвий уклад країни.

Національна мережа супермаркетів "Сільпо" і активна спільнота дизайнерів-графіків, ілюстраторів і художників Pictoric запускають проєкт-подяку людям, які забезпечують звичний життєвий уклад країни. Проєкт назвали "НАДзвичайні. Діячі України", підкресливши, що за простою, на перший погляд, професією можуть стояти неймовірні люди, - інформує ЛітАкцент.

"НАДзвичайні" розкажуть історії та покажуть портрети людей 100 професій, які зазвичай називають «сферою обслуговування".

Портрети касирів і офіціантів, консьєржів, прибиральників, водіїв та інших представників професій створить клуб ілюстраторів Pictoric, автори проєкту про видатних українців "Діячі України".

1 травня організатори проєкту представлять 15 ілюстрацій. Побачити їх можна як в онлайні, так і поруч з «Сільпо» на проспекті Героїв Сталінграда, 12п. Виставкові конструкції розташовані на безпечній відстані один від одного відповідно до заходів обережності в період пандемії. Після скасування карантину виставка відправиться у подорож по всій Україні.

Перші ілюстрації авторства Анни Сарвіри,і Олени Старанчук уже побачили світ. На них зображені люди, які щодня виходять на роботу для того, щоб кожен українець міг купити необхідні продукти або випити чашечку кави: вантажник Сергій Павлюченко, касирка Оксана Пушкаренко і бариста Сергій Сергєєв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ