Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кличко доручив перевірити перевізників через ДТП у Києві

Мер Києва Віталій Кличко доручив перевірити перевізників столиці через загибель двох пішоходів після наїзду маршрутки, - Еспресо.

"Я доручив перевірити наявність ліцензій у всіх приватних перевізників, маршрутки яких працюють в Києві, та технічний стан цих транспортних засобів. А також - наскільки умовам ліцензій відповідають умови роботи водіїв, їх професійний стаж, контроль стану здоров‘я водіїв, які виїжджають на маршрути і перевозять пасажирів", - зазначив Кличко.

Також мер Києва доручив перевірити стандарти роботи та технічний стан комунальних маршруток.

В суботу в Києві на проспекті Героїв Сталінграда, біля метро "Героїв Дніпра" маршрутка насмерть збила чоловіка та жінку.

Жінка від отриманих травм померла на місці, а чоловік - у автомобілі швидкої допомоги дорогою до лікарні.

Очевидці події розповіли правоохоронцям, що чоловік і жінка перебували на зупинці громадського транспорту.

"Коли тролейбус зупинився у другій смузі, вони вийшли на проїзну частину дороги позаду маршрутки, припаркованої на зупинці, і потрапили під колеса іншої, яка прибувала на зупинку", - пояснили свідки поліцейським.

У водіїв тролейбуса та маршрутки візьмуть аналізи, щоб перевірити, чи під час ДТП вони не були в стані алкогольного сп’яніння.

Зараз поліція вирішує, чи відкривати кримінальне провадження за ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху" Кримінального кодексу.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ