Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кличко: наступний етап нашої боротьби - всеукраїнський страйк

Наступний етап боротьби Майдану - всеукраїнський страйк. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко, виступаючи на Народному Віче на Майдані, повідомило УНН.

"Зараз ми організовуємо всеукраїнський страйк. Спочатку попереджувальний - короткостроковий. Якщо влада нас не почує - він триватиме набагато більше. Це непроста кропітка робота. Але ми її зробимо. І влада боїться цього", - сказав Віталій Кличко. 

Він відзначив, що влада вдається до провокацій і запускає дезінформацію з нереальними датами про початок страйку та залякує людей на місцях. Лідер "УДАРу" наголосив, що про дату страйку буде повідомлено найближчим часом, коли завершиться підготовча робота. 

Кличко підкреслив, що кожен день на Майдані – це крок до перемоги. "Можновладці сьогодні роблять все, щоби розколоти країну. Вони роблять все, щоби розколоти Майдан. Роблять все, щоби люди не об'єдналися. І коли ми сьогодні стоїмо тут, вони дуже нервують і хвилюються. Вони не очікували, що Україна повстане", - зазначив політик. 

Він закликав всіх мітингувальників поширювати правду про Майдан, оскільки влада через підконтрольні кишенькові ЗМІ розповсюджує багато брехливої інформації і неправдивих чуток. 

"Люди довіряють друзям і знайомим. Спілкуєтесь зі своїми сусідами, родичами, знайомими. Розповідайте правду про Майдан, за що ми стоїмо. Ми повинні зробити так, щоби до нас доєдналися всі українці, кому не байдуже наше майбутнє", - наголосив лідер "УДАРу". 

Віталій Кличко підкреслив, що змінити країну можна буде тільки після зміни влади. Саме тому "УДАР" вимагає проведення дострокових виборів президента і парламенту. "Ми будемо боротись, і в цій боротьбі ми переможемо!", - наголосив Кличко.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ