Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Климпуш-Цинцадзе: Новообраний президент має бути максимально залучений до поглиблення реформ

Як інформують у прес-службі Віце-прем'єр-міністра України, Уряд налаштований на взаємодію, співпрацю та максимальне збереження напрацювань і розпочатих серйозних структурних реформ новообраним Президентом.

Реформи мають поглиблюватись, і новообраний Президент має бути максимально залучений до цієї роботи. Про це заявила під час робочої поїздки до Вашингтона (США) Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, відповідаючи на запитання журналістів. Вона додала, що, за результатами її зустрічей у Вашингтоні, цього очікують і наші американські партнери.

ʺІснує повне розуміння того, що вибір українського народу щодо незворотності європейської і євроатлантичної інтеграції абсолютно підтримується тут, у Сполучених Штатах. Я сподіваюся, що це відображатиметься в спільному просуванні порядку денного реформ, як з боку різних політичних сил в Україні, так і з боку наших партнерівʺ, – сказала Іванна Климпуш-Цинцадзе.

За її словами, у Вашингтоні очікують, що Україна збереже свою передбачуваність і послідовність курсу: ʺТак само, для наших партнерів важливо, щоби не було несподіванок і радикальних змін курсу країни від обраного напрямку, у тому числі у взаємодії з міжнародними фінансовими організаціямиʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ