Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ключковський вважає відповідальним за закон про Кабмін Мороза

Член фракції «Наша Україна» Юрій Ключковський вважає справедливим, щоб Закон «Про Кабінет Міністрів» підписав голова Верховної Ради Олександр Мороз, тим самим, узявши на себе всю відповідальність. Про це він повідомив «Гал-info».
Народний депутат переконаний, що «Президент зробить абсолютно правильно, якщо не підпише закон про Кабмін. Зважаючи на те, що змінена Конституція дає йому таку можливість».
«Навіть у разі долання вето Президента він має право не підписувати закон. Однак якщо Президент не погоджується підписати закон, то це повинен зробити спікер Верховної Ради», – зазначив Юрій Ключковський.
«Олександр Мороз як людина, безпосередньо причетна до всіх подій, що призвели до прийняття цього закону, має взяти на себе цю відповідальність і дати закону своє ім'я, а не ім'я Президента. Вважаю, що це буде цілком справедливо», – наголосив член фракції «Наша Україна».
На думку Юрія Ключковського, «звернення до Конституційного суду необхідне. Цей закон кричущий стосовно Конституції, він грубо її порушує, однак це констатувати має право тільки Конституційний суд».
«До рішення Конституційного суду всі антиконституційні норми Закону «Про Кабінет Міністрів» будуть діяти. Це буде на совісті тих, хто сприяв прийняттю цього закону», – зазначив народний депутат.
На його думку, «так звана радикальна опозиція достатньо швидко відчує, що вона насамперед несе відповідальність за усі ті речі, котрі стануть можливими з прийняттям закону про Кабмін».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ