Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Книгарня на Гнатюка: комісія обрала переможця інвестиційного конкурсу

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/3
Конкурсна комісія з визначення інвестора обрала переможця конкурсу щодо створення книгарні на вул. Гнатюка, 20-22. Ним стало видавництво «Човен». Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Щойно інвестиційна комісія обрала переможця інвестиційного конкурсу щодо створення книгарні на вул. Гнатюка. Переможцем стало видавництво «Човен». Наступний крок – затвердження переможця та підписання договору», – зазначив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Переможець інвестиційного конкурсу займатиметься створенням книгарні з читацьким залом та мистецькими елементами на вулиці Гнатюка, 20-22, де раніше були залізничні каси.

Головними завданнями цього простору будуть:

1. Продаж книг, періодики різних видів і жанрів у форматі книгарні (не менше 50% книг асортименту книгарні повинні бути філософської, культурологічної, історичної, політологічної, літературознавчої, релігійної та гуманітарної тематики, природничих та точних наук, архітектури та урбаністики).

2. Організація та проведення тематичних зустрічей, конференцій, презентацій, пресконференцій, читань з метою популяризації україномовного продукту.

3. Організація та проведення навчань, семінарів, майстер-класів, зокрема курсів письменницької майстерності, літературних резиденцій тощо.

4. Функціонування окремого залу для читань.

5. Функціонування простору у форматі коворкінгу.

6. Науково-дослідна та науково-виробнича діяльність.

Нагадаємо, мова йде про нежитлові приміщення першого поверху на вул. Академіка В. Гнатюка, 20-22, де раніше були розміщені каси «Укрзалізниці». Загальна площа об’єкта – 382,2 кв. м.



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/culture/298849-khto-stvoriuvatyme-knyharniu-na-vulytsi-hnatiuka-u-merii-obraly-peremozhtsia-investytsiinoho-konkursu

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ