Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Коаліція припинила існування – розпуск Ради неможливий

У фракції "Народний фронт" оголосили про вихід із парламентської коаліції з 17 травня і формування нової коаліція протягом 30 днів. Про це заявив лідер фракції Максим Бурбак з трибуни парламенту у п'ятницю.

За його словами,  нові обставини вимагають максимальної консолідації сил. Новий президент, новий парламент, нова коаліція.

"Народний фронт" заявив про вихід з коаліції

Він зазначив, що стара коаліція виконала своє завдання і за останні 5 років цей парламент і влада провели більше змін у країні, ніж за попередні роки і наразі треба залучити всі сили державницького формування і новообраного президента для формування успішної країни.

"Саме тому ми заявляємо про вихід із діючої коаліції. Припинення її діяльності з 17 травня 2019 року і про ініціативу формування нової коаліції з новим порядком денним", - заявив Бурбак.

"Відповідно до Конституції, впродовж 30 днів буде формуватися нова коаліція. "Народний фронт" закликає фракції державницької ідеології негайно розпочати консультації щодо підготовки нової коаліційної угоди, з новим планом дій. На основі цього плану має об'єднатися нова більшість", - додав він.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ