Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Колективи Буковинських та Волинських прикордонників очолили нові керівники

Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
1/2
Начальник Західного регіонального управління генерал-майор Віктор БАБЮК відрекомендував персоналу Чернівецького та Луцького прикордонних загонів їхніх нових керівників. До заходів у Чернівцях також долучився голова області Сергій ОСАЧУК. Про це повідомили 15 липня Гал-інфо у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України - Західний кордон.

Колектив буковинських прикордонників очолив полковник Геннадій КРАВЧУК. Начальником прикордонного загону його було призначено з посади першого заступника начальника загону – начальника штабу 10 мобільного прикордонного загону. До цього Геннадій Володимирович проходив службу на офіцерських посадах у підрозділах і органах Східного, Центрального регіональних управлінь, Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ".

На Волині керівником охоронців кордону став полковник Сергій ЛОЗІНСЬКИЙ. Попередньо Сергій Миколайович обіймав посаду першого заступника начальника загону – начальника штабу Донецького прикордонного загону. Офіцерську службу проходив у органах і підрозділах Східного, Північного, Західного та Донецько-Луганського регіональних управлінь.

Віктор БАБЮК подякував попереднім керівникам загонів - Олегу ВОВКУ та Сергію МАРЦІНКЕВИЧУ - за якісну охорону кордону та керівництво колективами, а новим очільникам побажав успіхів і досягнень на відповідальних ділянках державних рубежів.

До слова, Чернівецький загін здійснює охорону кордону з Румунією і Молдовою, а Луцький – з Польщею та Білоруссю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ