Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Колишніх ригів не буває, або Як Тарас Чорновіл поширює російську пропаганду

Нагадаємо, сьогодні, 13 березня, рашисти завдали ракетного удару по Яворівському полігону на Львівщині. За попередньою інформацією, росіяни випустили понад 30 крилатих ракет. Загинули 35 людей, а ще 134 перебувають у медзакладах.

Українці боляче сприйняли цю страшну звістку, але знайшлися такі, що почали активно поширювати проросійські темники і звинувачувати в тому, що сталось радника голови Офісу президента Михайла Подоляка та голову фракції “Слуга народу” Давида Арахамію, спільне фото яких з полігону тиждень тому з’явилось у мережі.

Російські помийки активно підхопили тему з дискредитації двох учасників української переговорної групи, яка бере участь e переговорах з російськими окупантами про припинення війни.

Найгірше, що й серед українців знайшлись "корисні ідіоти", які активно взялись просувати тези російської пропаганди. Одним з найактивніших "просувальників" проросійських вкидів в Україні виявився колишній регіонал Тарас Чорновіл. Він на своїй сторінці у фейсбуці розгорнув цілу дискредитаційну кампанію проти української влади.

"Знаєте, що це було? Це ота мітка, яку виставляють ворожі ДРГ в нашому тилу. Яворівський полігон для бомбардувань русні був узагалі нецікавий, бо це не є класична військова частина, там нема постійно розміщеної техніки, персонал обмежений та й з них більшість зараз на фронті. А решта - заморожені між навчаннями штабні корпуси, гарнізон з родинами військових і велика порита танками територія. І тут їм приходить отаке повідомлення: там збирають і готують наших новонабраних військових. І на полігон полетіли 10 рашистських ракет. Молюся, щоб там уже не було наших новобранців та ніхто не постраждав. А цього зрадника СБУ мало приєднати до Кірєєва. Принаймні, негайно відсторонити від усього мусили негайно. Але не чекайте", - написав в себе на сторінці Чорновіл навівши фотографію Подоляка та Арахамії з українськими добровольцями.

1/1

Варто зазначити, що в своєму дописі, колишній регіонал згадує ще одного члена української делегації на переговорах України та Росії Дениса Кірєєва, який був співробітником ГУР Міноборони і загинув "захищаючи Україну" під час виконання спецоперації. І смерті якого Чорновіл чомусь дуже радіє.

У наступному дописі Чорновіл опублікував фотографії з місця завданого рашистами ракетного удару, хоча українські спецслужби наполегливо просять не роботи цього, щоб не інформувати русню про уражені цілі.

"Трагічна новина з Львівської області. ......  За попередніми даними випущено було не 8 чи 10, а 30 ракет, частину яких збила ППО. Така масована атака свідчить, що ворог мав інформацію, що тут зможе нанести болісного удару нашим військовим. І ми вже знаємо, хто повідомив московську орду про те, що на полігоні проходить підготовку велика кількість наших армійців та добровольців. Це радник Єрмака (запідозреного, як рашистський агент) Подоляк. Вище я опублікував його публічне повідомлення. Убиває не лише відкритий ворог, але й прихований. Хоча, хіба він особливо криється?", - зазначає ексрегіонал Чорновіл.

1/1

Залишається відкритим питання, чиє завдання виконує Тарас Чорновіл, намагаючись дискредитувати учасників української делегації на переговорах України та Росії напередодні наступного засідання контактної групи?

Андрій Маан

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ