Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Колишнього заступника голови Чернігівської ОДА заарештували

У четвер, 3 червня, Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання слідчого Територіального управління ДБР щодо застосування до підозрюваного у шахрайстві у великих розмірах заступника Голови Чернігівської ОДА та його спільника запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб – до 30 липня 2021 року.
фото - пресслужба ДБР

Про це інформує пресслужба ДБР.

Альтернативним запобіжним заходом слідчий суддя обрав внесення застави у розмірі 4 млн 400 тис. грн кожному.

Нагадаємо, що 1 червня слідчі теруправління ДБР у Києві затримали заступника Голови Чернігівської обласної державної адміністрації та його спільника, який представлявся керівником майнового комплексу Державного комерційного підприємства «Готель «Слов’янський».

За попередньою інформацією, громадянин України, який представлявся керівником готелю, за «винагороду» у 160 тис. доларів США гарантував перемогу учаснику відкритих торгів з продажу цього ж готельного комплексу.

УНН повідомляє, що мова йде про Олександра Савченка.Гроші призначалися заступнику Голови Чернігівської ОДА, який мав забезпечити відсутність конкурентів на онлайн-аукціоні.

Нагадаємо, як писало раніше Гал-інфо, правоохоронці викрили заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації та посередника на хабарі 160 тисяч доларів США від громадянина, який виявив бажання приватизувати готельний комплекс на території області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ