Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Командувач Об'єднаних сил зустрівся з представниками країн-учасниць ОБСЄ

Сьогодні, 23 травня, у місті Краматорськ відбулася робоча зустріч Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Олександра Сирського з представниками країн-учасниць Організації з безпеки і співробітництва в Європі, - інформує прес-центр ООС.

В ході зустрічі генерал-лейтенант Олександр Сирський ознайомив іноземних гостей з ситуацією та поточною оперативною обстановкою в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Командувач розповів про порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ, обстріли населених пунктів, створення перешкод патрулям ОБСЄ з боку представників збройних формувань РФ, ознайомив з показниками фіксації порушень розміщення озброєння та засобів вогневого ураження поза межами місць зберігання та ліній відведення тощо.

Зокрема, генерал-лейтенант Олександр Сирський продемонстрував докази присутності російсько-окупаційних військ на території Донецької та Луганської областей, а також провів короткий статистичний показ зразків зброї РФ, виявленої на території України, які є на озброєнні виключно російської армії.

Особливу увагу командувач ООС приділив питанням організації заходів, які проводяться Об’єднаними силами для розвитку Донецької і Луганської областей та перебігу заходів цивільно-військового співробітництва.

Наприкінці зустрічі генерал-лейтенант Олександр Сирський відзначив внесок ОБСЄ у справу становлення миру на Донбасі. Разом з тим, він закликав посилити ефективність Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні на тимчасово окупованих територіях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ