Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Командувач ООС нагородив розрахунки переносних ракетних комплексів "Корсар" за влучність

За влучність та високий професіоналізм командувач Об'єднаних сил нагородив розрахунки переносних ракетних комплексів "Корсар". Про це інформує прес-центру штабу ООС.

Сьогодні, 16 лютого, Командувач Об'єднаних сил перебував в одній із механізованих бригад, що виконує бойові завдання на Донецькому напрямку.

До частини генерал-лейтенант Сергій Наєв прибув, щоб нагородити бойові розрахунки легкого переносного ракетного комплексу "Корсар". Шестеро військовослужбовців лише нещодавно пройшли навчання та оволоділи новітньою зброєю, яку не так давно отримала бригада. Це – переносні ракетні комплекси українського виробництва "Корсар". Якраз у цей період противник активізував вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем зі своїх довготривалих вогневих точок, дошкуляючи українським захисникам. Маючи досвід теоретичного навчання та навчальних пусків ракет, з перших же пострілів оператори переносних ракетних комплексів відкривши вогонь у відповідь влучили у цілі, знищивши вогневі споруди російсько-терористичних військ.

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв подякував військовослужбовцям за «відмінне» виконання бойового завдання та нагородив шістьох героїв відзнаками Командувача Об’єднаних сил.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ