Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Коментар щодо ситуації у КПВВ ʺМайорськеʺ

У Командуванні ООС прокоментували ситуацію у КПВВ ʺМайорськеʺ.

Роботу вибухотехнічної групи ДСНС закінчено о 19.00. Групою розмінування виявлені вибухонебезпечні предмети вилучено. Поряд з цим зважаючи, що на цій ділянці можуть залишатися інші небезпечні предмети робота вибухотехніків продовжиться 22 липня.

Крім того, через наявність великої кількості осіб, що очікують на відновлення роботи контрольного пункту в’їзду-виїзду, за рішенням Командувача Об'єднаних сил, пропуск через лінію розмежування в КПВВ ʺМайорськеʺ о 19.10 відновлено.

Для забезпечення ефективної та ритмічної роботи контрольного пункту підрозділами Донецько-Луганського регіонального управління ДПСУ зі складу Об'єднаних сил залучено додаткові резерви. Збільшено кількісний та технічний склад зміни прикордонних нарядів для швидкого оформлення громадян. 

КПВВ функціонуватиме у реверсному режимі. Зокрема, спочатку через лінію розмежування будуть пропущені громадяни, які слідують на тимчасово окуповану територію. Після завершення їх оформлення здійснюватиметься пропуск усіх осіб і транспортних засобів, що досі перебувають у так званій ʺсірій зоніʺ. 
Прикордонники забезпечать пропуск всіх цивільних осіб, що наразі очікують на перетин лінії розмежування, щоб у ʺсірій зоніʺ не залишилось жодної людини. 

Також, інформуємо що в зв'язку зі збереженням вибухонебезпечної ситуації біля КПВВ ʺМайорськеʺ завтра, 22 липня, дорожній коридор ʺГорлівка-Бахмутʺ функціонувати не буде. Пропуск осіб та транспорту у цьому контрольному пункті не здійснюватиметься. Командування Об'єднаних сил звертається до громадян із проханням, врахувати цю інформацію при плануванні своїх поїздок через лінію розмежування та обирати інші контрольні пункти в’їзду-виїзду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ