Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вул. Пасічній зведуть багатоквартирний житловий будинок разом з підземним паркінгом

У Львові на вулиці Пасічній зведуть багатоквартирний житловий будинок з вбудованими комерційними приміщеннями та підземним паркінгом. Виконком Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для зведення об’єкта зі знесенням існуючих будівель на вул. Пасічній, 84-Б, 84-В.
Фото-візуалізація проєкту

Багатоповерхівку зводить обслуговуючий кооператив “Венґлінський“ на земельній ділянці площею 0,25 га у зоні Г-2 – зона центру ділової, громадської діяльності місцевого значення відповідно до плану зонування територій Личаківського району, інформує ЛМР. Тут можна будувати багатоквартирний житловий будинок з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Комплекс середньої поверховості з частиною на 7 та на 9 поверхів заввишки. Максимальна висота будівлі - до 34 метрів. Поруч з нею вже існує 50-метрова споруда.

«З точки зору функціоналу тут передбачено як комерційну функцію у вигляді комерційних закладів торгівлі, так само і офісну функцію, що буде втілена у північній частині. Також буде два рівні підземного паркінгу. По суті кількість паркомісць більша за кількість квартир, аби компенсувати потребу офісних площ», – зазначив Антон Коломєйцев, головний архітектор Львова.

Забудовник також планує встановити підземні контейнери для сміття і подбати про соціальну інфраструктуру.

«Ми планували облагородити територію, яка сходить від нашого будинку в парк “Погулянка”. Пропонуємо зробити її придатною для прогулянок. Поки тут лише каміння і не можливо пройти»,  – каже Роман Іконяк, замовник будівництва.

«Ми мали вчора виїзд на цю ділянку. Колеги запропонували таку ініціативу облагородження території, ми думаємо, що було б добре її підтвердити гарантійним листом. Також зараз розробляється архітектурний конкурс, щоб запроектувати парк “Погулянка”. Якщо забудовник має такий намір, то може долучитися також і в цій частині», – зазначив Любомир Зубач, заступник міського голови Львова з містобудування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ