Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Комісія етики сумнівається, що сільський голова Сокільник заслужив грамоту Верховної Ради

Учора, 28 серпня, під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту Львівської обласної ради члени комісії розглянули звернення Пустомитівської районної ради до Львівської обласної ради, у якому просять представити до нагородження Почесною грамотою Верховної Ради голову села Сокільники Михайла Крису.

Члени комісії вирішили детальніше вивчити питання про заслуги сільського голови, за які можна було б його нагородити.

Так депутат Олександр Москалюк зазначив, що чув багато негативного про роботу Михайла Криси, а тому цю інформацію потрібно або ж спростувати, або ж підтвердити.

За його словами, Михайло Криса неодноразово ставав фігурантом журналістських розслідувань, у яких йшлося про зловживання службовим становищем Криси та незаконної роздачі земельних паїв у Сокільниках.

«Я зараз не готовий голосувати за це питання. Думаю, нам треба порадитись із головами фракцій Пустомитівської райради та з депутатами-мажоритарниками. Якщо буде така потреба, то можна виїхати і запитати у громади», - сказав Москалюк.

Тому депутати відправили це питання на додаткове вивчення.

Додамо, що минулого року через звернення мешканців села Сокільники у Львівській ОДА була створена робоча група, яка повинна була дослідити факти зловживання службовим становищем Михайла Криси.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ