Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Комісія ЛОР не змогла визначити дату засідання з визначення керівника КМЦ «Львівський палац мистецтв»

Сьогодні пройшло перше засідання конкурсної комісії на заміщення посади ген.дир. КЗК ЛОР «КМЦ «Львівський палац мистецтв».
Львівський палац мистецтв

Відповідно до рішення сьогоднішньої комісії було визначено, що до наступного етапу конкурсу допустили вісх 4-х кандидатів, які подали документи для участі у конкурсі:

  • Катерина Кеньо, 46 років. Колишня комерційна директорка Львівського обласного академічного театру ляльок. Чинна депутатка Львівської обласної ради від «Європейської солідарності», заступниця голови депутатської комісії з питань молоді та спорту. (8 - "за", 1 - утримався)
  • Ярослав Бринь, 44 роки. Із 2004-го – художник Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Живописець і театральний декоратор, автор сценографій у низці закордонних проєктів (Каліфорнія, Сіетл, Париж, Німеччина, Китай). (всі 9 членів комісії "за")
  • Олександр Лабецький, 38 років. Із 2020 року і дотепер працює заступником директора Львівського палацу мистецтв. (8 з 9 голосів "за", 1 - утримався)
  • Левко Ванькович, 48 років. Призначений облрадою в.о. керівника Львівського палацу мистецтв. Донедавна працював начальником відділу соціально-економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Зимноводівської сільської ради. (5 голосів за допущення до подальшої участі, 4 члени проголосували проти)

Також за результатами сьогоднішнього засідання члени комісії не змогли погодити дату наступного засідання, на якому повинні визначити переможця конкурсу. Зазначимо, за інформацією, яка прозвучала під час засідання, крайній термін підписання контракут з новим керівником - 9 липня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ