Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська медакадемія Андрея Крупинського відкриває нову спеціальність

Комунальний заклад вищої освіти Львівської обласної ради «Львівська медична академія імені Андрея Крупинського» отримав ліцензію Міністерства охорони здоров'я на здійснення освітньої діяльності за спеціальністю 227 терапія та реабілітація. Освітньо-професійна програма з фізичної терапії розрахована на отримання бакалаврського рівня освіти. Про це повідомляє ЛОР.
Фото ілюстративне

«Академія відкриває для Вас можливість здобути найбільш перспективну, престижну та потрібну спеціальність на ринку праці в Україні. Разом до Перемоги!», – зазначили у навчальному закладі.

Зазначимо, що у Львівській медичній академії імені Андрея Крупинського діють два факультети, три відділення, органи студентського самоврядування. Освітній процес автоматизовано, в навчальних корпусах створено безбар’єрні можливості. Академія реалізує спільні проєкти зі Швейцарією та Німеччиною. За підтримки Україно-швейцарського проєкту створено Центр медичної симуляції, в якому студенти-медики відпрацьовують базові навички. З перших днів війни інструктори Центру медичної симуляції навчають військовослужбовців за програмою TCCC-ASM. Навчання проходять в академії, у військових підрозділах та в польових умовах. Академія допомагає з комплектуванням індивідуальних військових аптечок. Вишкіл в академії пройшли понад тисячу українських захисників. Навички першої допомоги також здобули понад 600 цивільних: вчителі та учні старших класів, представники громадських організацій, волонтери, монахи й капелани тощо. На базі створеного тренінгового центру по догляду за пацієнтом проводяться тренінги міжнародного проєкту PROJECT HOPE за підтримки USAID для соціальних працівників, сестер/братів медичних по догляду за пацієнтом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ