Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Комісія з питань освіти і науки розглянула низку питань порядку денного

Сьогодні, 23 грудня, за участю заступника голови Львівської обласної ради Юрія Гудими і заступника голови Львівської ОДА Івана Собка відбулося засідання постійної комісії з питань освіти і науки.

На початку засідання Львівська ОДА поінформувала членів комісії про те, що питання заборгованості з виплати заробітної плати в галузі освіти за 2019 рік вирішене – заборгованість ліквідована.

Комісія також обговорила алгоритм фінансування у 2020 році об’єктів галузі освіти, зокрема зійшлися на думці, що варто зробити акцент на добудові і завершенні будівництва вже розпочатих об’єктів. Тобто, щоб наступного року не розпорошувати фінансовий ресурс, а скерувати його на пускові проєкти 2020-го року.

Крім того, депутати взяли до відома проєкт Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2020 рік і розглянули низку бюджетних пропозицій від закладів освіти.

На завершення члени комісії опрацювали перелік основних питань пленарних засідань, які пропонуватимуться  на розгляд ради у  І півріччі 2020  року. Як наголосив голова комісії Володимир Вантух, пропозиції до цього переліку прийматимуться до 15 січня 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ