Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комітет Ради схвалив постанову про складання повноважень з нардепа Чумака

Регламентної комітет Верховної Ради України проголосував за винесення у сесійну залу постанови про складання депутатських повноважень з нардепа від "Блоку Петра Порошенка" Віктора Чумака. Про це Чумак повідомив в Facebook.

"Сьогодні регламентний комітет ВРУ проголосувала винести в зал подання про складення з мене депутатських повноважень. Незважаючи на те, що свою заяву з цього приводу я ще на початку тижня відкликав і виклав аргументи по суті справи", - повідомив Чумак.

Він також нагадав, що в кінці 2015 року Кабмін розпорядився призначити його в Національне агентство з питань запобігання корупції, проте поки не відбудеться конкурс з довиборів двох членів агентства, його створення та реєстрація в державному реєстрі, як юридичної особи, заблоковано.

"Враховуючи це, проконсультувавшись з юристами, я прийшов до висновку, що ніяких постів я поки не поєдную і, до вирішення ситуації з агентством...відкликав заяву про складання депутатських повноважень", - додав Чумак.

Сьогодні регламентний комітет ВРУ проголосував винести в зал подання про складання з мене депутатських повноважень. Попр...

Опубліковано Віктором Чумаком 27 січня 2016 р.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ