Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Компанія MGGP SA пропонує Львову співпрацю в інфраструктурних проєктах

У мерії відбулася зустріч міського голови Львова Андрія Садового з президентом компанії MGGP SA Павло Градом, яка є лідером на ринку інжинірингових послуг. Під час зустрічі говорили про можливості співпраці у втіленні різних інфраструктурних проєктів.

Про це повідомляють в ЛМР. 

Зокрема, президент компанії MGGP SA Павло Град розповів, що ключові сфери діяльності компанії - це транспортна інфраструктура, технічна інфраструктура, геоінформація та водне господарство і навколишнє середовище. А також він наголосив на тому, що у втіленні великих проєктів важливий комплексний підхід. 

«Уже на етапі планування та проектування інфраструктурних рішень маємо забезпечити багаторівневий підхід до розробки оптимальних рішень для потреб людини», - каже Павло Град.

Мер Львова Андрій Садовий зауважив, що співпраця з компанією MGGP SA може бути цікавою і корисною для міста, адже у Львові вже реалізовують низку проєктів у тих напрямках, в яких працює MGGP SA.

«Щоб був добрий результат необхідно співпрацювати з фірмами, компаніями, які мають добрих фахівців і добрий досвід. Також дуже важливе вміння генерувати добрі думки і вміти побачити колаборацію між різними проєктами. Тому нашим фахівцям буде цікаво поспілкуватися з вашими для майбутньої співпраці в кількох масштабних проєктах, які вже реалізовуємо і які є в планах», - відзначив мер Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ