Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Комунальні підприємства Львова отримали 4 генератори від благодійників

Комунальні підприємства Львова отримали 4 генератори від благодійників, повідомили на сайті ЛМР.

Як зазначають на підприємствах, у разі довготривалого відключення електропостачання генератори будуть використовувати як резервне джерело живлення на об'єктах водопостачання та теплопостачання.

Так, Львівводоканал отримав два дизельних генератори потужністю 8 та 17 кВт, а Львівтеплоенерго - дизельні генератори потужністю 48 та 64 кВт.

«Із часу повномасштабної війни виникла гостра потреба забезпечити наші об’єкти водо- і теплопостачання альтернативним живленням, щоб у разі відсутності електрики ми могли забезпечити водою мешканців Львова, а також забезпечити обігрів лікарень, шкіл, садочків. Відтак місто своїми силами, та залучаючи благодійників, почало працювати для вирішення цього питання.

Відтак отримані генератори Львівводоканал планує використати як джерело резервного живлення на водопровідних насосних станціях підкачки. Варто відзначити, що  станом на зараз вдалося забезпечити резервним живленням 100% задіяних в роботі об’єктів водопостачання, що дозволить забезпечити подачу води до 3-го поверху, у випадку знеструмлення міста.

Щодо генераторів, які отримало Львівтеплоенерго, – це прилади вже більшої потужності і вони будуть використані для резервного живлення однієї з котелень міста, яка обслуговує соціальні об’єкти і житловий фонд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ