Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Конфуз ВРУ на урочистостях "Львівської політехніки"

Сьогодні, 7 грудня, у цей час у Львівському оперному театрі відбуваються урочистості з нагоди 200-річчя НУ "Львівська політехніка". Під час нагородження працівників вишу нагородами Верховної Ради України виявилося, що нагород нема. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Професорів, викладачів та студентів, а також присутніх гостей привітав виконувач обов'язків керівника Комітету з питань освіти та науки ВРУ Олександр Співаковський.

Він зачитав вітальний лист спікера парламенту Андрія Парубія. Йшлося про те, що "Львівська політехніка" може змінювати науковий ландшафт в Україні і ментальність науковців.

Після цього науково-педагогічним працівникам "Львівської політехніки" мали вручити грамоти та нагороди від ВРУ. Однак запала незручна пауза, коли нагороди на сцену так і не винесли.

Зі сцени ще раз оголосили про початок нагородження, попросити винести нагороди. Зрештою, Олександр Співаковський сказав: "Зараз ми просто привітаємо, а потім обов'язково вручимо нагороди. Це буде ще одна нагода зустрітися".

Люди виходили на сцену, де їм тиснути руки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ