Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Конкурс на пасажирські перевезення у Львові: усі – до слідчого

Член конкурсного комітету Львівської міської ради з визначення перевізників Святослав Товстига повідомив про порушення, які було допущено під час конкурсу, що відбувся 25 квітня в супереч забороні суду. «Це був не конкурс, там всі нехтують законодавством», – написав Святослав Товстига на своїй сторінці у Facebook.

«Про конкурс можу сказати наступне: оголошення суперечить законодавству, невідповідність режиму і класу; організатор не перевіряв достовірність поданих даних перевізником; мені не є зрозумілим той факт, як можна визначити переможця по конкурсу, якщо ми не маємо даних по одному із перевізників, а саме на який він пакет конкурсу подався і скільки балів отримав (йдеться про комунального перевізника АТП-1, документи якого вилучила військова прокуратура – авт.); частина конкурсного комітету не змогла прийти, бо було повідомлено занадто пізно; перевізників-претендентів не запросили на конкурс, хоча постановою це передбачено; у всіх претендентів були виявлені порушення, але організатор не захотів їх перевіряти. Ці порушення є підставою для технічного недопуску, який передбачений постановою 1081; переможця визначали по балах, хоч бали були нараховані за автобуси, які мали бути недопущені. Тобто бали були нараховані невірно. Через наведені вище факти я голосував «проти», – зазначив Святослав Товстига.

Нагадаємо, після засідання членам конкурсного комітету було вручено повістки на допит до слідчого, адже напередодні Дніпропетровський суд заборонив комісії розглядати конкурсні пропозиції на підставі того, що досі тривають судові спори стосовно конкурсу перевізників.     

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ