Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Конкурсна рада перерозподілила вивільнені кошти на три соціально важливих проєкти

Сьогодні, 13 жовтня, під час засідання Конкурсної ради з реалізації Програми проведення обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Львівській області заслухали оперативну інформацію щодо стану реалізації Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини у 2021 році.
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Як повідомив секретаріат КР,  загалом із 573 проєктів-переможців конкурсу місцевих ініціатив повністю завершено роботи на 157 проєктах, розпочато роботи на 254 проєктах та не розпочаті роботи на 156 проєктах.

Нагадуємо,  цього року  заплановано реалізувати 573 проєкти на суму 193,1 млн грн, з яких кошти обласного бюджету – 94,3 млн грн, місцевих бюджетів – 49,5 млн грн, небюджетні внески – 49,3 млн грн.

Щодо реалізації проєктів регіонального розвитку, то з 45 проєктів-переможців станом на зараз на 4 завершено роботи, 29 об’єкти – розпочато, на 10 – триває тендерна процедура, на одному - підготовка до тендеру. Потенційно проблемними є шість проєктів, які можуть не встигнути реалізувати через тендерні процедури до кінця року. Всього на цей напрям з обласного бюджету передбачено 64 млн грн.

Також Конкурсна рада розглянула листи заявників щодо відмови від реалізації проєктів та перерозподілила вивільнені кошти. 

Отож, громади відмовилися від реалізації 6 проєктів, відтак внаслідок цього вивільняються кошти у сумі 793,725 тис. грн. Оскільки на попередньому засіданні КР при затвердженні соціально важливих проєктів, враховуючи брак коштів, було визначено 3 проєкти з потребою фінансування за кошти обласного бюджету в сумі 507,274 тис. грн, які мають бути дофінансовані за рахунок зекономлених чи вивільнених коштів, Конкурсна рада прийняла рішення перерозподілити їх на фінансування таких соціально важливі проєкти:

  • «Нехай б’ється серце дитини! (Оснащення сучасним обладнанням дитячої кардіохірургії у складі відділення кардіохірургії та трансплантації серця Центру серця та судин у КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова» по вул. І. Миколайчука, 9)» - 198,373 тис. грн;
  • «Благоустрій (капітальний ремонт) території скверу “Садиба Коссаків” по вул.Лесі Українки в м.Дрогобич Львівської області» - 249,67 тис. грн;
  • «Капітальний ремонт приміщень КНП "Судововишнянська міська лікарня" - 59,231 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ