Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Конституційний суд визнає закон про Кабмін неконституційним – Ярослав Кендзьор

„Президент Віктор Ющенко подав подання у Конституційний суд щодо конституційності закону про Кабмін, і я переконаний, що Конституційний суд знайде багато невідповідностей у цьому законі щодо основного закону держави”, – повідомив „Гал-info” народний депутат України Ярослав Кендзьор.
 За його словами, цей закон не відповідає Конституції України як змістом, так і процедурою його прийняття. „Цей закон антикризовій коаліції допомогла вручити Юлія Тимошенко, проте Конституційний суд знайде багато суперечностей і визнає такий закон неконституційним. Під законом є підпис Олександра Мороза, датований 21 грудня, проте він розглядався у парламенті 12 січня, відповідно, він повинен поставити ще один підпис після цієї дати, а цього не зроблено”, – сказав Ярослав Кендзьор.
Народний депутат також переконаний, що ніякі зміни у закон про Кабмін не зможуть перешкодити Конституційному суду визнати його неконституційним. „Ніякі зусилля антикризовиків не зможуть ускладнити процедуру розгляду у суді”, – зазначив Ярослав Кендзьор.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ